Ситопечат на тениски

Ситопечатът е препоръчителен за тиражи над 50 бр. Той е тежката артилерия при печата на текстил. Този метод е един от най-старите и подходящи при отпечатване на големи серии. Той е изключително траен, издържа на многократно пране и гладене. Могат да се печатат тениски, блузи, престилки, торби, скроени детайли, шапки, чадъри, работни и фирмени облекла.

Печатаме върху всякакъв състав на текстил и трикотаж, като освен стандартен ситопечат можем да създадем ефекти като пенопечат, перли, глитери, фосфорециращи, метaлно фолио, флок и много други. Използваните мастила са на водна и пластизолна основа. Те отговарят на съвременните норми и изисквания за безопасен и екологичен печат.

Препоръчителните файлови формати са cdr, ai, eps, tiff  в реален размер на печата.

Предлагаме класически тениски с плътнст 160 гр. и тениски с яка - 220 гр., 100% памук, 16 цвята, удобни, безшевни  от трико отговарящо на стандарта Belcoro® за по-чист, по-гладък и стабилен печат. Цените им са посочени  в главното меню, вижте  ТЕНИСКИ КЛАСИК И ТЕНИСКИ С ЯКА.За да изготвим точна цена е необходимо да изпратите макет или пълно описание на запитването на е-мейл office@nitbg.net

То трябва да включва:

• Размер на печата / може и ориентировъчен
• Разположение на печата (предница, гръб, други елементи)
• Брой цветове
• Тираж
• Цвят на текстила върху, който се печата

Няма добавени продукти в тази категория.